tekan follow kalau suke ye

Thursday, December 22, 2011

PAHAM KE BAHASA MELAYU


Assalamualaikum w.b.t


awok, awok paham bahase melayu tak awok..haha
opcoz la paham wey
kalo tak macam mana ke kitorang ni boley bace ape yang kau tulis eka oi


tapi aku pelik
tahu sebab ape aku pelik
mesti tak tahu punye kan
anguk tanda setuju


memang la hangpa tak tahu wey
aku tak mention lagi apsal aku pelik
heheh


meh lihat ini gambo



haa see
ni la yang aku pelik ni
hari tu jejalan kan stat blog
natang ni le adoiii



ha korang godek la sendiri ye


aku pelik sebab yang datang blog aku ni mostly memang la dari Malaysia
aku pun tak de la kesah sangat itu normal
indon pun aku tak heran sebab dorang punyer bahase pun lebey kurang je kot..ngeh3


tapi yang paling aku pelik selain daripada Malaysia dengan indon ni
korang paham ke ape yang aku tulis ni
owh kami tak paham tapi kami boley google translet..awwawwaww
hahaha



tapi dalam hati kata tak sangke ade orang luo jengah blog picisan aku ni..
*muntah darah hijo
Kau hengat kau sorang je ke yang ado
yela tahu lah anda tu retis setiap pelusuk kenal anda
hohoho


dah saja je nak tayang yang orang overseas datang melawat blog aku..lalalala~
*pitam
:p


oh lupa awak saya dah ada shoutbox..hehe
sila la sila la
anda paham kan ape maksud saya
ahakz malu=_=*
wink3


memang nak mintak penampo betol kau ni cik eka
eley jelez la tu aku dah ade shoutbox
kata kan ye saya jelez..
haa kan senang ngaku cam tu uols
lap uols ketat2 la
mmwahx
eii geli2
bluwek *muntah darah merah
:p



adios amigos



2 comments:

Ku Azhar said...

hehehe org mongolia pn nk bljar bm gak..kih3..

p/s : yg tu mmang monolog..cm ditukar jd pertanyaan kpd org ramai..kih3..

cik eka said...

ku : heheh
dipersila kan belajar bhse melayu
ngee
hoho dah tahu yang tu monolog
wink3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...