tekan follow kalau suke ye

Saturday, December 31, 2011

SEGMEN-5 BLOG PALING DI MINATI 2011..BY NIZAM IJAM


Assalamualaikum w.b.t


mak aii lame dah aku tak join pape contest la
ade orang tag pun buat dek jerk
kehkehkeh


bukan saya sombong wak 
tapiiiiii sebab saya malas nak memikio ayat2 yang jiwang karat ni
karang tak de can la kat orang lain nak menang sume aku bolot
kahkahkah


actually aku ni nak buat entry pun terhegeh2 
contest lagi lah tak
kuikuikui
tu pasai ke aku maleh nak join
hahahaha


tapi kali ni aku nak join segmen
segmen ni senang sikit kot
ehh bukan *kot2 tapi memang senang nak tahu macam mana meh tengok meh


meh klik kat sini k


tapi aku rasa dah tak sempat kot
sebab tarik tutop dia tepat pukul 12 am tahun baru
means nye hari ni le
kehkehkeh


dah dah meh aku senarai kan 2 blog yang aku suka usha 


PERTAMA

aku suka usha blog akmalazmi
ade je entry terbaru mesti aka wajib melawat
kehkehkeh


KEDUA

ni pun wajib mengikuti perkembangan
al maklum retis uols
*pengsan*
:p


KETIGA

haaa ni lagi retis terhangettt
hahahaha


KEEMPAT

ok blog ni bukan blog kelucahan ye kawan2
bila miss geli2 bercerita
kehkehkeh


KELIMA

haaa last 
erkk kenapa cik fyna.?
so sebab tu lah aku suka baco entry2 beliau
heheheh


suma retis kan kan kan
kelas 
*muntah darah
:p


last nak tag member
erk tuan segmen blogger yang saya betul2 kenal sorang je
so saya tag dia ye ye ye
nak tag blogger lain segan, malu =_=*
winkwinkwink
hehehehe


tagging


adios amigos

6 comments:

Nizam Ijam said...

thanks sebab join k :D

W.o.a.y.I.e.s said...

rajin ouh juin contest..gudluck! ^,^

cik eka said...

nizam : hehe wekam

cik eka said...

w.o.a.y.l.e.s : heheh
tak d la rajin mana
hehe

Hizami Rahim said...

wow. terima kasih banyak banyak. :D

cik eka said...

en hizami : ^^,
sesame yew
ngee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...