tekan follow kalau suke ye

Thursday, December 29, 2011

BLOGGER PAHANG TAK ADA KE..??


Assalamualaikum w.b.t


hai hai uols 
bertemu kembali di pagi hari ye
kohkkohkkoh


ni aku nak tanya kau orang ni suma blogger dari mana hahh.?
aku rasa kan mejoriti blog2 yang aku selalu skodeng kebanyakan nye semua nye dari melaka
tak caya kau tengok la senarai retis aku tu yang lelaki ye
ramai kot blogger melaka


wah memang melaka maju betul la kan kan kan
amboi hang sakan nah 
mentang2 aku dok puji negeri hang nah[melaka]


tapi aku pelik blogger dari negeri aku tak ade ke.?
ekau ni dok mano cik eka oiii hahhh.????
apo buto mato ekau ni 
dah terang tang2 ado banner aku anak pahang 
mesti le dari pahang
apo dar


so far aku tak berapa nak nampak lagi kewujudan blogger2 dari pahang ni
ade pun satu dua gitu je
mane aok sume pegi weyh
sibuk ngadap banjir ke
kehkehkeh


selamat aku dok atas bukit
hehehehe
:p


kalau lah ade dari raub pun lagi bagus
owh kampung aku ok
hahahaha


motif aku nak tunjuk kat kau orang cup yang jabatan aku menang
kahkahkah
padahal nak tangkap gambo diri sendiri 
*muntah darah


sape dari pahang tu 
tapi kalu dari tempat lain nak join pun buley
ngee


motif sebenar : nak promot link ping blog tu je
kehkehkeh


adios amigos

8 comments:

Miss Nadya said...

nad pahang di bera..;)

http://miss-nadya.blogspot.com/2011/12/27-spontaneous-thursday-miss-nadya.html

ping entry tanpa gambar??sedihnyer..:(

Joe_Hans said...

pahang?? xtau..hahahhaa

ZYASH said...

Selamat berkenalan.. saya blogger melaka..

Zaza@SD said...

sy phg di temerloh :)

cik eka said...

JOE HANS : huhu

cik eka said...

zyash : owh blogger melake ea
melake kt ne
:)

cik eka said...

zaza : owg phg la ni ye
yea ade geng

Shafuan Shamsuddin said...

ku org Pahang dari Temerloh
http://akushafuan.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...