tekan follow kalau suke ye

Tuesday, December 13, 2011

MENYAMPAH PULAK TENGOK BLOG AKU NI..ISH.!



Assalamualaikum w.b.t


kau rase menyampah tak tengok blog aku ni..
ape.?nyampah
haa ulang balik perkataan yang kau sebut tuh..
aku menyampah lah tengok blog kau..hahhh
dah puas ati kau cik eka oi..
panggggg dengan kekuatan kuase kuda..
amek kau kutuk2 blog aku ye
ahaha


actually bila aku bace entry2 yang terdahulu lahir dalam blog ni aku rase sedikit meluat..adehh
kalo tuan tanah pun dah rasa meluat ape lagi lah orang2 kat luo tu kan..
tak pe saya dah biase wak..
pang sekali lagi..
adoii sakit gile..
sape yang sesuke lempang aku ni haa..


kalau korang tengok ayat2 dalam entry tu sume nye short form..agaga
nyampah seyh..
tapi tu lah yang kau buat dulu eka oi..
yes I admit that..


dulu mase mula2 berblog suke doe kasi ayat sms..ahaha
kire macam tak de lah nampak skema sangat an3..
angok cepat


sebab pada aku dulu la aku tak suke nak tulis penuh sebab aku tak suke skema2 macam kena buat esei time spm dulu..
sume kena tulis sebutir2..
even ade orang cakap yang skema itu hot..yerks..haha


ingat aku rajin hahh.?maap la..ahaha
aku akui yang aku sedikit ops bukan sikit tapi banyak kemalasan nye..muahaha
lagi2 nak tulis sesi sebutir2 ni..


tapi bile aku dah mula kenal blogger2 yang agak otai ni sume tulis full kot..
kenal dalam blog jela..haha
blogger yang aku kenal depan2 cik zaza zakaria je..haha


siap ade entry khas lagi kot suruh tulis full sebab nye kalau pun aku tulis short form tak semesti nyer readers pun paham..
amboi cepat je korang anguk ea..

erk cakap bajet ade readers je kat blog kau ni..
u ols kan tahu yang I ni kan minah syok sendirik..
so no wonder la aku suke perasan..koh3
dengki la tu.. :p

lagi yang buat aku menyampah sebab dulu banyak gile kot widget2 yang dok menyemak kat blog aku ni..
mana dengan mia nasuha nye, jam nye..
ape2 ntah..
dah la loading blog aku..
kesian kat kau orang yang selalu datang jenguk blog picisan aku ni..
sobs3
sangat terharu u ols
 T_T


Tapi so far alhamdulilah belajar dari kesilapan..=_=
Itu pun still lagi tersasul short form..haiyaa
kau rase ape ye bila datang blog aku ni..?


boley kongsi mongsi tak dengan aku..
maklom la hangpa kan retis..
ahakz
kelas kau..
*pitam


adios amigos




8 comments:

mohdhazlan Dreadlock said...

xmenyampah pun tgk blog awk..:)

cik eka said...

mohdhazlan : hehe
time kasih :)

Shaidatul Aireen said...

okay je lah blog awak . :) alah relaks je , dulu time saya bodoh2 pun blog saya buruk habiss . but nice lah blog awak .

chEntA said...

takpe..kita sama2 bljr dr kesilapan..kalau sikit2 shortform takpe kott..dimaafkan..hehe..

Anum said...

cantik je blog nie

Honey Kumicky said...

Alamak...bhya nie bila tuan tanah sdri da menyampah.....kes berat...heehee...

AFINA said...

erk .

Amir said...

okla blog nI:P
dari my blogg..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...