tekan follow kalau suke ye

Monday, December 19, 2011

ASYIK MUKA AKU JE YANG KAU NAMPAK SEKARANG KAN..HEHE :D


Assalamualaikum w.b.t


selalu tak nampak muka aku kat kelab2 ping blog uols
koh3
hari ni dah berjaya membuat satu widget yang akan memudah kan aku yang pemalas ni untuk ping entry
just one klik semudah a b c
tepok tangan sikit
ahakz


kau dah kenapa cik eka oi
aku excited la wey
excited gila ade mende alah ni tau
senang sikit kerja aku kalo tak dulu nak ping2 kat blog tu kemain lagi payah


mahu kan tutorial macam mana nak buat butang share tu
follow step ni ye


first open new tab link ini yaw klik sini
second kau ikot la ape yang dia ajar tu
hahaha


credit to incik ku azhar ye sebab dari dia la saya tahu mende alah ni
hoho
skema sunggoh
:p


siyez aku gian dengan mende ni
sebab tu kalo korang perasan memang asyik2 aku je yang ping entry..kikiki
kelas kau
ahakz


act saja nak bagi tahu kau orang yang aku dah ade butang ni
hehe
sila la jelez
:p


adios amigos


7 comments:

Siti Nur Aisyah said...

suka dia eh :)

Anum said...

ermmmmmmmmm

cik eka said...

siti : hehe
mesti la suke^^


anum: hehe knpe tu

Juliet_iRa~" said...

wahh..hee..

nak cuba la!:)

cik eka said...

ira : huhu harus cuba
:D

fyza said...

ade mnde senang je nak ping entry .. heee xpyh susah2 kan

cik eka said...

fyza : hehe tahu tak pe
sebab tu kalo tgk asek muke kite je
ehek

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...