tekan follow kalau suke ye

Thursday, December 29, 2011

BILA LELAKI SEPERTI INI BERBICARA PART II


assalamualaikum w.b.t


ini smabungan daripada entry ini open new tab
ok2 tak nak merapu lagi dah
nak bagi korang tengok video hak jante sorang ni je
budak kelas aku


selamat nonton ya pak
nanti bagi berapa bintang nahhh
:p


video
harap maaf aku tak geti nak rotate nantang ni
kau hadap jela ye
kehkehkeh


adios amigos


5 comments:

Fendy said...

ermmm...no komen..lelaki byk ckp biase auwww cket...

Alan Rizque said...

Semulajadi kot..huhu

cik eka said...

fendy : haha
budak ni dah memang macam ni
hahaha

cik eka said...

ala rizque : ni sejak azali bkn semla jadi lagi dah
kui3

yad'z said...

hahaha.... nak buek cam mano.. tak dapek den nak nolong. dari kecik kot.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...