tekan follow kalau suke ye

Sunday, December 18, 2011

INGAT HARI RAYA JE ORANG MELEMANG


Assalamualaikum w.b.t


hai hai hai u olz..
sambil buat lambaian miss world..
aw kelas kau..ahakz


based on our title
wah sepiking siot..koh3
bi kau 4.00 ke cik eka..
well2 see my leg ma..
cantik kan gebu..miahahak
*muntah darah
argh *pitam

[16/12/11] hari tu aku excited nak cita kat hangpa yang hari tu aku and macek2 aku buat lemang..keh3
ok dah tahu ape korang nak cakap..
and jawapan aku..
haruslah kecoh doe..
kau selalu makan lemang time raye je kan3
alala siannnn..ahakz
eh budak ni aku cepuk palo tu kang..
jangan cepuk2 la weyh sakit tahuk
nages karang..sobs3
T_T


korang mesti pelik kan asal lak aku melemang hari ni..
hari rayo ko..ades
weyh kau ingat hari rayo jo ado lomang hahh..
hahaha


korang ingat tak entry aku yang pasal raya dekat perantauan tu..
tak ingat.?sambil anguk2 pale
meh klik sini tapi pasti kan open new tab yaw..
sebab aku nak korang khatam aku punyer entry yang ni dulu la..
once again unsur2 paksaan..koh3 :p


dah open new tab.?ahaha
bagus2 pandai anak sapo la ni..comey2
ayat bodeks =_=


maceks aku melemang sebab aku yang request..ahakz boleyh.? :p
yela aku kan tak dapat balik time raya haji ari tu..
so request a nak makan lemang..
and disebab kan aku ni anak buah kesayangan sudah semesti nye permintaan aku dimakbulkan..huaaarghh
rejeki bebz..
untungla badan..miahahak
:p


nak kueh raya pun dimakbulkan jugak..
merasa la kueh gunting kan..ahakz
jelas keriakan disitu..
sila jelez..ahakz :p


meh aku nak share gambo2 yang aku sempat snap time melemang tu


ni la step2 nak buat lemang okeh 



dan juga yang ini



dan ini






dan ini tunggu masa kena ngap..haha



actually ape yang korang baca dari mula tadi sebenar nye dah lame aku siap
tapi disebab kan hari tu aku punyer blog kena hacks so terpaksa la batal kan niat nak post entry ni on time..
T_T


kesian aku kau tahu
elok2 petang tu buat lemang hati gumbira konon nye nak update cite sal ni tup2 bukak blog dah kena hacks
huaaa
aku sedih aku sedih
nages lagi
T_T


so aku terpakse la update cite ni lambat
sebab tu la kalo korang bace banyak hari tu hari tu..agaga
sepatut nye hari tu di tukar jadi hari ni
erkk kau paham ke tidak ni
harap paham la weyh
penat ni nak explain
sobs3


rase macam dah malas tapi di sebab kan aku dah taip separuh alang2 post kan jugak la
nak jugak tengok korang jelez aku melantak lemang tu kan3..kikiki


adios amigos




8 comments:

mohdhazlan Dreadlock said...

wuh..sdp lomang ...

cik eka said...

mohdhazlan : hehe
mg sedap ngee
sila la jamu mata
:D

bebeldotsorang said...

ekeke..biasa raya je orang buat lemang..ni krismas pun ade org buat jgk :)

cik eka said...

bebel : ngeh3 ini bukan lemang krismes ini lemang sb ade org request
kui3

akubest501 said...

aku ni hantu lemang....slalu singgah kijal beli lemang...hehe

cik eka said...

aku : heheh
kijal tu dkt ane

Aida Azryn said...

lamo tak makan lemang. :B

cik eka said...

aida azryn : hehe tgu raye taun depan nah
:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...