tekan follow kalau suke ye

Saturday, December 3, 2011

BANTAL BUSUK.?


Assalamualaikum w.b.t


bantal busuk.?
kenapa mesti kau buat entry pasal bantal busuk ni hah..
dah tak de koje ape..hahaha
yes memang aku tak de koje pun..
cuti sem bai..
tau kau tak cuti lagi kan3
jelez la tuh..muahaha


tadi nak update sal cite lain..
secara dengan tiba2 aku terfikir nak buat entry pasal bantal busuk..keh3


ni aku nak tanye kau ni..
sape.? kau la kau yang tengah dok skodeng2 mintak kena cucuk mata tu..
 owh biase sangat ye dok skod2 ni..haha


aku nak tanye kau orang ade bantal busuk tak.?
special aku tanye kat kaum adam..haha
sebab korang selalu nye malu nak mengaku yang korang ni ade bantal busuk..kah3
for ladies aku dah tau jawapan nye mesti lah ado..haha
ladies biase la tu..keh3


tapiiii..
aku tak ok..
aku tak de bantal yang boley di specific kan atau di kelas kan sebagai pemboleh ubah yang dimalar kan yang di beri name bantal busuk ni..haha
wahh bahase sains doe..haha


hope korang paham sebenar nye aku rindu dengan sains form 3..kenape.?haha
sebab ade satu chapter yang sangat menarik untuk dipelajari ye adik2..muahaha
yerks kelas ayat aku kan3.. [sesi puji diri]
*muntah*


eh kenyataan ye aku memang tak de bantal busuk..
ape ade sebelah aku tu la yang aku pelok..
siriyus weyh tak tipu ni..haa
dekat rumah sewa aku bantal lain kalo rumah mak aku bantal lain..
see da terang lagi bersuluh yang aku memang bukan macam kau asal nak tido je kene ade bantal busuk..haha


eh lelaki2 di sane..
awak mesti ade bantal busuk kan..heheh
sebab aku selalu nampak balik je dari kelas time matahari tepacak kat atas kepala mesti kat rumah abang senior aku dorang jemur dorang punye bantal busuk..
siyes kelaka..
aku sangat2 tak sangke lelaki ade bantal busuk..haha


tapi aku salut a sorang mamat kat poli aku ni..
mase nak pindah randah keluar dari kamsis 1st sem dulu di sebab kan kami tidak di perlu kan lagi di kamsis tu..huhuk sadis


haha sadis la sangat..
gembire ok lepas bebas dari kamsis aka panjara pudu puake tu..haha..ops
aku salut sebab aku tengok dia dengan selambe je jalan pegi kat kete mak dia dengan bawak dia punyer bantal busuk tu..haha


selambe gile doe..
muke lime sen je aku tengok budak ny..
syabas sebab kau berani mempamer kan kekasih gelap kau tu pade umum..hahahaha


aku.?ditegas kan lagi aku tak ade bantal busuk iye..haha
aku rase macam nak buat contest je..haha
nak jugak tengok engkorang berposing sakan dengan kekasih aka bantal busuk kesayangan kau tu..


dalam otak tengah pikir macam mane gupe nye bantal busuk ko tu ye..
adakah begini, begitu ataupun..erkk
dan semesti nye bantal busuk kau penuh dengan peta Malaysia..haha
jangan menafikan kenyataan.. :p



cik google bagi aku gambo ni..haha



amacam ade yang sudi kalo aku buat contest berposing maut dengan bantal busuk kesayangan..haha
kalau ade just drop your komen ok..
erk dalam hati “ada ke orang nak dok komen2 kat blog kau ni eka oi”
ada ke tak de ke tak pe la..
aku memang suke syok sendiri..
argh pitam..haha




adios amigos


14 comments:

Joe_Hans said...

saya xder bantal busuk...hohohohh

aqmalazmi said...

aku ada...hahah BOLEH?

merahitujambu said...

bantal wangi laa

cik eka said...

joe_hans : ye2 je ta de ny..haha

aqmalazmi : perh pengakuan berani amti kau ny bro..kakah

merah : eh2 suke2 je tuko..
bantal busuk la
haha

Eyda Dania said...

sye ade....hahaha..tp kn..klu laki ad bantal bucuk..mmg sweet kn...cm adk angkat sye..=)

Muhdsyafiqs said...

saya sukakan bantal wangi...

Razil Tahir said...

nope!
saye takde! hahahahahh XD

cik eka said...

muhd syafiqs : bantal wangi aka bntl busuk ea
:P

razil tahir : hoho ye2 je ni
:D

cik eka said...

eyda : hehe comel ke
ngee

akuamir said...

ape takde komen nye,, nie da banyak komen nie oiii,,haha..

saye follow sini,, klo sudi singgah la blog 'makeYOUthink' saye,, :D

Nurammarlinanasir said...

Amboi, banyak nye orang komen. Hihi, saya ada bantal busauk and tak boleh pisah dengan bantal saya. Sayang gile dengan bantal busuk saya. Hihi.
Btw, salam ziarah blog awak :)
visit my blog yer
http://anakpakciknasir.blogspot.com
Terimakaish (:

cik eka said...

akuamir : hehe tapi kene kerja keras untuk dpt komen
ngee
thx ye
:)


nurammarlina : hehe alhamdulilah
owhh ade la ye bantal busuk tu
hehe
mcm ne ghupe nye ye
:)
thx komen

myra azraff said...

oh,saye ader bantal busuk yg x busuk.tapi dituduh busuk.cett..-.-'

cik eka said...

myra : aik ade bntl busuk tpi tak busuk tu mcm mne tu
huhuhuh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...