tekan follow kalau suke ye

Tuesday, December 20, 2011

TERHARU DIREVIEW RETIS TERKENAL T_T


Assalamualaikum w.b.t


wiwit aku di review retis terkenal
ahh *pitam2 sambil letak tangan atas dahi ala2 model..huaa
tak ku sangka aku direview T_T


terharu lagi mengharu kan ada orang review sal blog aku ni even cara review nye sangat berbeza
kenapa berbeza haa meh klik sini


untuk pengetahuan incik saya memang suka jadi assistant ni
lagi2 jadi assistant retis
oh mahu2
tapi ujung bulan nuffnang kau separuh dekat aku la
nah3 :p



tapi kan asal kau tak review aku sorang je..ahaha
demand2 aku cebik kang baru hang tau.!
amboi hang nak cebik2 cek nampak

  

tocey yaw akmal azmi retis..hoho
sayang kau lebat2 :p
*sesi mengampu
sila lah kembang kempis..hoho




oke lah cukop a aku dok berceloteh sal kau ni bukan kau bace pown..ahakz
actually saja nak bagitahu bahawasa nye saya direview oleh retis
*larikkk sorok muka bawah bantal wangi


adios amigos


6 comments:

Alieza Dayasari said...

waaaa.... great sih.

cik eka said...

alieza : huhu
^^

aqmalazmi said...

hahaha..aku baca mcm kelakar lah kau nie kak !

cik eka said...

akmalazmi : amboi engko ni tok
kelaka tak kelaka jnji da 2 aku tempek sal ko
haha

ⒸⒾⓀ ⓏⓄⓂⒷⒾⒺ said...

hai blogger raub...
dong kan?

cik eka said...

cik zombie : hehe nope sy dari gali bukan dong
ehekz
btw thx add fb yaw
n thx komen
:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...