tekan follow kalau suke ye

Saturday, December 17, 2011

BLOG AKU KENA HACK BUAT PERTAMA KALI.! T_T


Assalamualaikum w.b.t

malam tadi aku sangat bengkek..
elok2 aku nak buat entry pasal petang semalam dah terbantut
suma gara2 hackers yang dah berani2 nye menghack blog kesayangan aku ni..
huaaaa
T_T


korang tak baek tau hack blog aku yang picisan ni
aku tau la blog aku tak setanding dengan kau wahai hackers yang aku sayangi sakalian
sobs3
:(


dah la aku harap ni la kali pertama dan kali terakhir blog aku kena hack
tak sanggup lagi dah..
T_T


patah seribu aku kau tahu
huaa


meh aku nak tunjuk ghupe kena hack macam mane

time kasih sebab buat segala2 nyer tergendala seketika


dan terima kasih jugak sebab kau dah sedar kan aku betapa penting nye untuk backup blog
terima kasih kerana telah menyedar kan aku weyh..
tocey =_=*


and yang paling penting aku nak berterima kasih pada someone yang mahu di kenali sebagai anon sahaja
sebab kalau bukan sebab dia mesti aku blog still berada di bawah paras sedar..huaaaa
T_T


kepada anon tersebut terima kasih banyak2 taw
nanti cek datang sana cek belanja kfc nah3
hehe


sekarang korang tatap la puas2 blog aku yang serabai ni
malas nak stting balek
bia gasak


tunggu mud nak adjust datang bergolek2 memandangkan broadband aku yang dah baya ny pun buat hal so mintak maap la nak setting balek
hmm doa kan jela mud n broadband ni datang dengan secepat mungkin
=_=*


[bapak skema ayat aku weyh]
harap anda semua memahami bahwasa nye aku memang suke untuk menulis dalam keadaan yang skema..ahakz
skema itu HOTss :p


dan sila like sebab aku dah berjaya menulis mengguna kan font yang betul..
hoyeahhh likelikelike
lagi like jugak sebab blog kesayangan aku ni dah berfungsi seperti sedia kala
lagi sebab aku dah berjaya menghabis kan movie MERLIN kat TV3 td even hati gua sakit bebz


larik laju2 masuk bilik
zzzZ
*tido


adios amigos

8 comments:

nurmujahidah said...

harap2 muja punye tak kan dihack T_T

cik eka said...

muja : amin
hope so
T_T

Woofer Storm said...

tak nak kena hack juga...takut den..hee


follow sini!!

cik eka said...

woofer storm : huhu uh la psl
thx :)

miss ekin said...

eish , tak patut .

Qil_H0shi said...

dye mmg suke hack bl0g 0rg.,besenyer di bg blk blog.,dye sje nx suh kite pr0tect bl0g.,tpi mmg seram bile kene hAck.,

single is better said...

siapala yg snggup buat cmtu ek..hmm sabar je laa..

cik eka said...

miss ekin : hmm taw tape
T_T

qil : huhu ase nye dah cukp pjg dah pass tu
ngeee

single is better : hmm dah tak sba dah wk
2kali dah kne hack
T_T

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...