tekan follow kalau suke ye

Tuesday, December 27, 2011

HARI PERTAMA SEMESTER 3


Assalamualaikum w.b.t


hai uols

sambil buat lambaian miss dunia dengan mata kelip2
kau mampu.?
winkwinkwink



korang korang
aku tak sangka aku dah belajar dekat poli ni dah masuk semester tiga
ahakz
over makk
:p


siyes  aku tak sangke weyh
makne nye aku dah 2 taun belajar kat ipta
rase macam mimpi kot
even korang2 yang dok university tu cakap ala poli je kot
hello ingat poli ni cikai sangat ke
industry sekarang aku rasa lagi amek kot budak2 poli dari kau orang tuh
haaa


emo dah
hahahaha
actually hari ni first day aku
pegi pukul 8 balik pukul 9 lebih
hebat tak sejam lebih je dah balik
kehkehkeh


biasa la JH memang macam tu
erkk
jabatan hospitality ok
nanti tang dah nak final baru la terhegeh2 nak cover kelas tu kelas ni quiz tu test ni
arhh
semak tahu tak


besok first kelas aku oiii
Arabic language
hohohoho
honestly aku tak suka bahasa arab
erkk boley
susah gila nak belajar bahasa ni
ayoooooo


sape yang pandai bahasa arab kat sini
meh2 bagi tutor kat aku meh
ahahahaha
:p


dah jom2 layan gambo sat


 ini lah mama kami aka penasihat akademik PUAN HAMIDAH NOOR
erk sory puan curik sekeping 



 eh mu ado bau masam dok ke ketiak aku hok bau nih


erkk



hoho lepas ajat aku dari sem lepas nak bergambo dekat sini
kau ado.?
tak do
hak3


harap2 besok lecturer yang masok tok Arabic language tu best le
kalau boley bagi la lecturer yang ensom2 sikit
dah tu bagi yang tak kawen lagi
hohohoho
nak ngorat
*pitam lecturer dapat student macam aku
kah3




adios amigos

4 comments:

Joe_Hans said...

owh..poli merlimau..nanti belajar lar dengan blogger encek Daniel Adie lar yer...hahhaha

cik eka said...

joe_hans : huhu
tak kot dy mest aja dak2 junior
dak sem 1
hehe

sobri yaacob said...

o00 poli merlimau :)

cik eka said...

sobri : hehe
noe ye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...