tekan follow kalau suke ye

Monday, December 19, 2011

NYAMUK ADA FUNGSI KE.?


Assalamualaikum w.b.t


bedepokk
haa mati kau nyamuk
tengok tapak tangan sambil jerit2 hoyeahh nyamuk dah mati..haha
boleh +_+


korang rase nyamuk ni ade function ke dekat kita manusia2 ni sume
erk pada aku tak de
sebab koje dia dok ngisap darah aku je
tahu la darah aku manis semanis tuan empunya badan kan =_=*[malu]
ahak~
*larik


siyez aku ase nyamuk ni useless..haha
gila kejam ayat kau doe
gasak a kejam tak kejam
abes dia ngisap darah kau orang tu tak kejam la ea
owhh tahu kau orang kan darah dah terlebih2 sebab tu tak kesah kena gigit dengan nyamuk tu
koh3


nah tengok gambo nyamok ni



kau ase ade fungsi ke
pada aku fungsi nye tak lain tak bukan ialah mampus dalam tangan aku
wahaha


perh ayat tak ley bla a tak padan dengan pompuan kau ni cik eka oi
well dalam keayuan terselit keganasan dalam diri aku ni
*pengsan2
ahakz
:p


yela mau tak kau tengok lah tu tangki darah dia tu dah penuh kot
sesedap rasa secubit ajinamoto..erk
sedap rasa a makan darah aku
ayoo


 mesti korang pelik kan macam mana la aku boleh terpikir nak buat sal nyamuk ni..haha
dah rumah aku kat raub ni rumah kampong uols so memang kawasan nyamuk ni berkampung la kan
ahaha
dengan tiba2 aku terpikir asal la ada nyamuk dalam dunia ni bukan ade fungsi pun
dok nyusah kan orang adalah


tapi percaya lah setiap kejadian allah tu mesti ade kegunaan nye jugak
aku tahu pun lepas cik google bagi tahu..kui3
google punye google jumpe la kebaik si nyamuk ni
ahaha


nah bace ni
“Tu..kilang2 ubat nyamuk tu..tu antara kebaikan nyamuk pada manusia..kewujudan nyamuk bagi peluang pada manusia utk kerja di kilang ubat nyamuk. Bagi pendapatan pada manusia. Bukan kebaikan tu?” ayah macam menempelak aku balik.


Terciptanya jarum suntikan- Jarum suntikan dicipta oleh manusia hasil daripada pemerhatian ke atas nyamuk. Belalai nyamuk yang begitu halus tapi masih wujud rongga di tengah-tengahnya bagi menyedut darah masuk ke perutnya. 


open new tab yaw.. wink3


hoho
ade jugak kebaikan incik nyamuk ni ghupe nye
tapi aku still prajudis dengan kau ye incik nyamuk
kalo kau tak nak aku tampo kau hidop2 sila la hisap darah badan orang lain yo
:p


adios amigos

4 comments:

Mr. Hardy said...

banyak juga rupanya fungsi incik nyamuk ni kn hehe ;)

1st time visit dr Tekok Beriuh

cik eka said...

mr hardy : hehe
tu la psl egt an mg tak d fungsi
ngee

Shaidatul Aireen said...

lepas nie janji taknak tepuk nyamuk dah . bhahaha !

cik eka said...

shaidatul : amboi mcm tu ea
hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...